Σαλάτα Κατερίνα
Υλικά
7-8 φύλλα σαλάτα κατσαρή κατά προτίμηση
1 πολύχρωμη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
2 κουταλιές κουκουνάρι ανθό αλατιού
1 μανταρίνι
1 φλ. του καφέ ξύδι μπαλσάμικο με μέλι
3 κ.γ. μαύρη ζάχαρη λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φύλλα της σαλάτας. Τα κόβουμε με το χέρι. Κόβουμε την πολύχρωμη πιπεριά σε λωριδες. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις φέτες μανταρινου. Ρίχνουμε αλάτι και λάδι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Προσθέτουμε το σουσάμι και το κουκουνάρι και περιχύνουμε με το σιρόπι μπαλσάμικου που έχουμε φτιάξει βράζοντας το μπαλσάμικο ξύδι με την μαύρη ζάχαρη για 5΄λεπτά περίπου.
Καλή απόλαυση!
-->