ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΟΙΚΟΝΟΜΊΑ

 Μετά από ενημέρωση που είχα από φίλο γεωπόνο, σας μεταφέρω τα παρακάτω:
> Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την
> Πολώνια γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό. Διαβάστε
> λοιπόν τι συμβαίνει.
> Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,(
AGARICUS
 )
> μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι
> άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών
> συμφερόντων. Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου
> (ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές
> οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί,
> έδωσε «ψωμί» σε πάνω από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,
> τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες
 
 και συνολικά με τους
> εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
> Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας αλλά πολλαπλασιάστε το
> Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της
> γεωργίας.
> Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «λευκό»
> μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να
> φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση
 
 5
> ημερών μπαγιάτικα)
 
 ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το
> πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι
> τελείως βιολογικό !!!!



-->

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!