Συνέδριο-Ελαιοτεχνία 2014
Εξαγωγές ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, Προοπτικές & δυνατότητες
- Brand και εξαγωγικό Βranding, όροι που τους ακούμε τελευταία ολοένα και συχνότερα και, ίσως, ο καθένας μας εννοεί διαφορετικά πράγματα όταν τους σκέφτεται.
- Διαδικαστικά-δασμολογικά θέματα Κίνας – Ρωσίας – Αμερικής.
- Έννοιες όπως προετοιμασία εταιρείας και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, τιμολόγηση προϊόντος, inco terms-διασφάλιση πληρωμής αναλύονται στο συνέδριο Ελαιοτεχνία ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ
8-9 Ιουνίου 2013, Athens Plaza-Σύνταγμα
http://www.eleotexnia.gr/
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ: |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
“Εξαγωγές ελαιολάδου, Προοπτικές & δυνατότητες”
Σαββάτο 8/6:“Εξαγωγές ελαιολάδου, Προοπτικές & δυνατότητες”
10:00 πμ Κατσαρός Νικόλαος, Δ/ντης τμήματος Διατροφολογίας New York College, Επιστημονικός συνεργάτης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Θέμα: Μεσογειακή διατροφή και εξαγωγές ελαιολάδου
11:00 πμ Δρ Κριτσωτάκις Γιάννης, Σύμβουλος marketing & επικοινωνίας
Θέμα: Δεν φταίνε οι καιροί που αλλάζουν. Φταίμε εμείς που δεν αλλάζουμε.
12:00 μμ Αποστολάκη Αργυρώ, Δικηγόρος LLM
Θέμα: Κατοχύρωση εμπορικού σήματος.
13:00 μμ Κενανίδης Απόστολος, Πρόεδρος ΟΦΑΕ
Θέμα: Μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων.
14:00 μμ Σκοτίδη Τζένη, Σύμβουλος Εξαγωγών, Δ/ντης SimplyExports
Θέμα: Προετοιμασία εταιρείας & προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα.
15:00 μμ Μπρούσαλης Δημοσθένης, Σύμβουλος branding & επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής Dasc Branding
Θέμα: Export Branding: Κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με “όπλο” την εικόνα.
16:00 μμ Σειραγάκης Γιώργος, Χημικός Msc, ειδίκευση στο ελαιόλαδο
Θέμα: Ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο.
17:00 μμ Γκέκας Γιώργος, Brand & Business Developer
Θέμα: Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου ως εργαλεία branding.
18:00 μμ Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Χημικός, διευθυντής εργαστηρίου Olitecn
Θέμα: Ποιότητα ελαιολάδου και παράγοντες που την επηρεάζουν.
19:00 μμ Greek Foodosophy, Εμπορικό κέντρο πώλησης Ελληνικών τροφίμων και ποτών
Θέμα: Παρουσίαση του Greek Foodosophy – Ελληνική Τροφοσοφία, της επιχειρηματικής ευκαιρίας Ελλήνων παραγωγών για εξωστρέφεια.
Κυριακή 9/6:
10:00 πμ Μαρκάκη Αναστασία, Strategic export specialist - EUROPAGES
Θέμα: Εξαγωγές στην πράξη
11:00 πμ Σαλιβαράς Μανώλης, Διευθυντής Multichrom lab, ποιοτικός έλεγχος & συμβουλές για ελαιόλαδο
Θέμα: Η ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές
12:00 μμ Σκοτίδη Τζένη, Σύμβουλος Εξαγωγών, Δ/ντης SimplyExports
Θέμα: Διαδικαστικά & Δασμολογικά θέματα για τις αγορές Κίνας – Ρωσίας – Αμερικής
13:00 μμ Κωτσιόπουλος ’γγελος, Γενικός Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.)
Θέμα: Μέθοδοι χρηματοδότησης Εξαγωγέων, ασφάλιση πιστώσεων
14:00 μμ Γιαννόπουλος Μάκης, Διευθυντής παραγωγής Agrovim AE
Θέμα: Εξαγωγές και ελαιόλαδο
15:00 μμ Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Τεχνολόγος Γεωπονίας-Γενικός Δ/ντης DS Consulting
Θέμα: Ελαιόλαδο και ανθρακικό αποτύπωμα
16:00 μμ Χατζηγιάννης Γιώργος, Σύμβουλος ελαιοκομικών εταιρειών
Θέμα: Τυποποίηση, θεμέλιο για επιτυχημένες εξαγωγές
18:00 μμ Χριστοπούλου Έφη/Λαζαράκη Μαρία, Χημικοί - διεθνείς γευσιγνώστριες ελαιολάδου, αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.
Θέμα: Χαρακτηριστικά ελαιολάδου για καλύτερη εξαγωγική πορεία.
19:00 μμ Έκθεση ελαιολάδου στην Σαγκάη, Η εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής ελαιολάδου στην αγορά της Κίνας (20-22 Οκτωβρίου).
http://www.facebook.com/