Μαριναρισμένη χοιρινή μπριζόλα
Υλικά
ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
διάφορα λαχανικά
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε για να πάνε παντού τα υλικά.
Τις σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστο 2 ώρες.
Τις ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη σχάρα μαζί με λαχανικά όπως μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, πιπεριές κ.α..
http://www.typos.com.cy