Υλικά
400 γρ. φέτα
2 αυγά
2+1/2 φλιτζ. Γάλα
3 φλιτζ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια μαγιά
2 κουταλιά σούπας δυόσμο ξερό
Αλάτι ελάχιστο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Χλιαρό ελαφρώς το 1/2 φλιτζάνι γάλα ρίχνουμε την μαγιά μέσα και ανακατεύουμε να λιώσει.
Σε μία λεκανίτσα ρίχνουμε τα 2 φλιτζάνια γάλα τα 2 αυγά το αλεύρι την φέτα σπασμένη με τα χέρια σε κομματάκια το αλατοπίπερο -προσοχή λίγο αλάτι- τον δυόσμο το αλεύρι και τέλος το γάλα με την αραιωμένη μαγιά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί σκεπάζουμε και αφήνουμε να περιμένει το μείγμα για 10 λεπτά να φουσκώσει λίγο.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ ρίχνουμε την τυρόπιτά μας-από πάνω ρίχνουμε λίγο φέτα σε όλη την επιφάνεια, επίσης ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια και τυρί τριμμένο τύπου κεφαλοτύρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 20 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!