Έρχεται το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Σπερχειάδας την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

 

Στα πλαίσια του θεσμοθετημένου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σπέρχεια 2024 της Κοινότητας Σπερχειάδας, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας, με χαρά διοργανώνει το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Σπερχειάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 9:00 το βράδυ στον χώρο του Παλαιού Γυμνασίου Σπερχειάδας.


Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης και τη στήριξη της Κοινότητας Σπερχειάδας.


Ο Δήμος Μακρακώμης φιλοδοξεί το παιδικό φεστιβάλ να καταστεί θεσμός και η Κοινότητα Σπερχειάδας να αποτελέσει τόπο συνάντησης και αλληλεπίδρασης παιδιών και εφήβων από όλη την Ελλάδα μέσω των Παραδοσιακών Χορών και της μουσικής.


Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν χορούς τα συγκροτήματα:


Χορευτικό Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μακρακώμης

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου “Θυμαιταδαι”

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας

Η βραδιά θα συνοδευτεί από ζωντανή παραδοσιακή μουσική, με τους Ανδρέα Λενά στο Λαούτο, Σάκη Αξενόπουλο στο βιολί και τη φωνή, τον Αλέξανδρο Παπαγεωργόπουλο στο κλαρίνο αλλά και τη φιλική συμμετοχή του Γιώργου Τεμπέλη στα κρουστά.


Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και μουσική ώστε να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια ελληνική παράδοση και να στηρίξουμε τους νέους χορευτές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ στο χώρο θα διατίθενται σουβλάκια και αναψυκτικά.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!