Έτσι γίνεται το εμπόριο Ψυχών με τις πλάτες Μ.Κ.Ο

 


Έτσι γίνεται το εμπόριο Ψυχών με τις πλάτες Μ.Κ.Ο

Κατευθυνόμενη με γνώμονα τα οικονομικά της συμφέροντα είναι γνωστή Μ.Κ.Ο. που «ψαρεύει» αλλοδαπούς, δήθεν «θύματα», από αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, ώστε η ίδια να τα προωθεί σε εταιρείες/επιχειρήσεις -και καλά- για απασχόληση.

Η μεθοδολογία του εγκληματικού σχεδίου θυμίζει τη φάμπρικα με «τα κοράκια» των γραφείων κηδειών, που περιμένουν καρτερικά έξω από τα νοσοκομεία, για να «τσιμπήσουν πελατάκια» έχοντας άμεση ενημέρωση για τις «αναχωρήσεις» εκ των έσω…

Ειδικότερα, η Μ.Κ.Ο., έχει στήσει ένα πανελλαδικό κύκλωμα με «συνεργάτες» από διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες που σχετίζονται με θέματα αλλοδαπών.

Το κύκλωμα κατευθύνει τους αλλοδαπούς προσφέροντας τους οικονομικό κίνητρο, ώστε να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και να κάνουν παράπονα για τις συνθήκες εργασίας τους.

Με αυτή την πρόφαση, οι αρμόδιοι της Μ.Κ.Ο. «πιάνουν δουλειά».

Προετοιμάζουν το έδαφος, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να  «φυγαδεύσουν» και να προωθήσουν «το εμπόρευμα» (τους αλλοδαπούς), στους δικούς τους ανθρώπους (επιχειρήσεις που είναι στο κόλπο) για να εργαστούν,  πάντα βέβαια με την προϋπόθεση της αμοιβής ανά κεφαλή…την «πώληση» δηλαδή των αλλοδαπών με κύριο σκοπό το κέρδος !!!

    Το κύκλωμα είναι τόσο καλά στημένο που κανείς δεν γνωρίζει τελικά που βρίσκεται «το εμπόρευμα»  (οι αλλοδαποί)  που αναλαμβάνουν να  «προστατεύσουν», αφού φυγαδεύονται άμεσα από μέλη του κυκλώματος που δήθεν τους προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη! 

Στη συνέχεια, χωρίς να υπάρξει κανένας έλεγχος από κανέναν για το αν οι αλλοδαποί είναι νόμιμοι στη χώρα ή παράνομοι, τους «πασάρουν»  με το αζημίωτο σε νέους εργασιακούς κύκλους που ικανοποιούν πλήρως τα προσωπικά τους οφέλη!!! 

Το τραγικό σε αυτή την ιστορία είναι πως αυτή η «οργάνωση» λανσάρεται ως η «προστάτιδα» των αδικημένων, «τιμωρός» των εγκληματικών οργανώσεων της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης διακίνηση των ανθρώπων με τη χρήση βίας, απειλών ή άλλων εξαναγκαστικών μέσων με σκοπό συνήθως τη σεξουαλική ή εργασιακή τους εκμετάλλευση…!  

Όλα αυτά, συνοψίζονται σε μια φράση… Έβαλαν το λύκο να φιλάει τα πρόβατα…

Θα επέμβει αυτή τη φορά η Ελληνική δικαιοσύνη; 



#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!