Ολοκλήρωση Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δομοκού

 


Ολοκλήρωση Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δομοκού


Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 17.00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Δομοκού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Expo στον Δομοκό. 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την συμμετοχή τους όσο και τους γονείς που τα ωθούν σε τόσο δημιουργικές, ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές δραστηριότητες. Επιπλέον, επισήμανε ότι το ταλέντο της νέας γενιάς ξεπερνά κάθε προσδοκία και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για μια γενιά που καινοτομεί και δημιουργεί.


Συνολικά 50 παιδιά, ηλικίας 6 έως 10 ετών, από τα Κ.Δ.Α.Π. του Δομοκού, Ομβριακής, Νέου Μοναστηρίου και από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Φαρσάλων Ευρωεκπαιδευτική παρουσίασαν τις ρομποτικές κατασκευές τους και πειραματίστηκαν με καινοτόμους τρόπους δημιουργίας και επικοινωνίας της τέχνης. Το φετινό Φεστιβάλ, με τίτλο “Masterpiece”, εστίασε στις προκλήσεις που σχετίζονται με τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Την σημερινή εποχή, η σύνδεση μεταξύ τέχνης, πολιτισμού και τεχνολογίας είναι ζωτικής σημασίας, για την επιτυχημένη ανάπτυξη και πρόοδο των σύγχρονων κοινωνιών.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ.Γεώργιος Λελεντζής, κ.Χρήστος Πετρόπουλος, κ.Ανδρέας Λαϊνάς , κ.Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, κ.Νικόλαος Καλημέρης και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού κ.Κωνσταντίνος Παπιώτης, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Δομοκού απένειμαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια.















#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!